Om os​

Give Konfekture blev grundlagt af direktør og ejer Jacob Jensens forældre i 1989 i nyopførte fabrikslokaler i den midtjyske by.

Jørgen og Lillian Jensen havde på det tidspunkt lang erfaring med udvikling og produktion af flødeboller og marmeladetyper.

Det tog hurtig fart med driften af flødeboller og Give Konfekture blev leverandør til de store detailkæder og fik også succes med eksport.

I 1993 blev fabrikken udvidet med en ny, men velkendt produktion af diverse marmelade- og frugtblandinger til detailmarkedet og til industrien.

De to produktioner voksede sig omtrent lige store og i 2016 beskæftiger Give Konfekture 40 medarbejdere.

Da pladsen blev lidt trang, kom der uventet en mulighed for et frasalg af Give Konfektures flødebolleaktiviteter.

I efteråret 2017 afvikles al flødebolleproduktion på matriklen.

Nu har vi glæden af at drive Give konfekture videre med produktionen af frugt- og grøntbaserede fødevarer, marinader m.v.

Vi er en førende, specialiseret fabrik og vi gør en ære ud af at tilpasse vores produkter kundernes ønske om anvendelighed og kvalitet.